مشاوره راه اندازی ماست بندی

امروزه در کشورهای روبه رشد و جوامع صنعتی نیاز به مصرف مواد غذایی ارگانیک یا طبیعی بیش از پیش نمود پیدا کرده است. بدیهیست با به وجود آمدن بازار تقاضای محصولات مواد غذایی ارگانیک، سرمایه گذاران مشتاق به سرمایه گذاری دراین عرصه باشند. یکی از بهترین خانواده محصولات در رده مواد غذایی تولید لبنیات به روش هالی صنعتی با حفظ خاصیت ارگانیک و ارزش غذایی می باشد.....

امروزه در کشورهای روبه رشد و جوامع صنعتی نیاز به مصرف مواد غذایی ارگانیک یا طبیعی بیش از پیش نمود پیدا کرده است. بدیهیست با به وجود آمدن بازار تقاضای محصولات مواد غذایی ارگانیک، سرمایه گذاران مشتاق به سرمایه گذاری دراین عرصه باشند. یکی از بهترین خانواده محصولات در رده مواد غذایی تولید لبنیات به روش هالی صنعتی با حفظ خاصیت ارگانیک و ارزش غذایی می باشد.....

مشاوره راه اندازی ماست بندی

شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳  ۱ نظر   ۵۹۷۳ بازدید

مشاوره راه اندازی ماست بندی

امروزه در کشورهای روبه رشد و جوامع صنعتی نیاز به مصرف مواد غذایی ارگانیک یا طبیعی بیش از پیش نمود پیدا کرده است. بدیهیست با به وجود آمدن بازار تقاضای محصولات مواد غذایی ارگانیک، سرمایه گذاران مشتاق به سرمایه گذاری دراین عرصه باشند. یکی از بهترین خانواده محصولات در رده مواد غذایی تولید لبنیات به روش هالی صنعتی با حفظ خاصیت ارگانیک و ارزش غذایی می باشد.

شرکت پویا صنعت مبدل از سال 1387 تا به امروز سازنده و طراح اصلی خطوط تولید لبنیات به صورت نیمه صنعتی بوده است. حفظ ارزش غذایی لبنیات در کنار سرعت تولید همواره خط مشی شرکت پویا صنعت مبدل بوده است. امروزه اکثر شرکت های تولید کننده تجهیزات تولید لبنیات سنتی با روش نیمه صنعتی دنباله رو این شرکت می باشند و غریب به 90% آنها در حال ساخت تجهیزاتی هستند که این شرکت در اواخر دهه 80 آنها را تولید می نموده.

لبنیات یکی از محصولات صنایع غذایی می باشد که دارای خانواده ای گسترده است. در کارخانه های صنعتی لبنیات که از خطوط صنعتی تولید لبنیات استفاده می کنند تنوع تولید محصولات زیاد می باشد اما به علت استفاده از فرآیندهای تولید چند مرحله ای و در نهایت افزودن مواد نگهدارنده استاندارد برای بالا بردن مدت ماندگاری به جهت عرضه به بازار اقبال چندانی ندارد، هرچند که حدود 40 تا 50 درصد بازار فعلی مصرف لبنیات به کارخانجات بزرگ تولید لبنیات تعلق دارد.

در کارگاه های تولید لبنیات نیمه صنعتی از تجهیزاتی استفاده می شود که قابلیت تولید بیشتر محصولات لبنی را نسبت به کارگاه های سنتی تولید لبنیات دارند. در ماست بندی سنتی شما نهایتاً بتوانید در مدت زمان 12 ساعت حدود 100 لیتر شیر خام را فرآوری و به محصولات ماست سنتی، دوغ سنتی، کره دوغی، سرشیر، پنیر لاکتیکی ، خامه صبحانه 40% ، کشک سنتی و قره قروت تبدیل کنید. برای تبدیل 1000 لیتر شیر خام به محصولات لبنی حداقل به 4 الی 6 دیگ شیرجوش یا همان پاتیل پخت شیر مسی نیاز خواهید داشت. در کنار این دیگ های پخت شیر، نیاز به میکسرهای تبدیل ماست به کره دوغی خواهید داشت، و درنهایت فضای نگهداری زیاد برای گرمخانه ماست و تداخل تولید در دیگر محصولات گریبان گیر شما خواهد بود.

حالا بیایید مروری به کارکرد ماشین آلات تولید لبنیات به روش نیمه صنعتی داشته باشیم:

در کارگاه ماست بندی نیمه صنعتی فرآیند تولید شکل دیگر به خود میگیرد و شما در مدت زمان کمتری می توانید محصولات با کیفیت تولید کنید.

در ماست بندی نیمه صنعتی شما پس از دریافت شیر آن را به دستگاه شیر سردکن انتقال می دهید تا قبل از پخت و آماده سازی مخزن استیل پخت شیر از فساد آن جلوگیری کنید. برای انتقال شیر از شیر سردکن پوصام در کارگاه ماست بندی نیاز نیست با سطل های پلاستیکی این کار را انجام دهید و با استفاده از پمپ شیر استیل فرآیند انتقال شیر از شیرسردکن 500 لیتری حدوداً 10 دقیقه زمان خواهد برد، بدون آنکه پرسنل تولید دچار دردهای عضلانی شوند و یا اینکه آلودگی در داخل شیر خام وارد گردد.

پس از انتقال شیر به دیگ پخت شیر که از این پس در این مقاله پروسس تانک استیل نامیده میشود عملیات پخت شیر را آغاز می کینم. بسته به نوع خط ماست بندی که از شرکت پوصام خریداری شده است، فرآیندهای پخت متفاوت می باشد.

ما در این مقاله ماست بندی 500 لیتری نیمه صنعتی را مد نظر قرار می دهیم. پس از ورود شیر به پروسس تانک استیل 500 لیتری جداره آن را با آب شهر پر می کنیم و سپس کوره زیر پروسس تانک را که از قبل به گاز شهر یا کپسول های گاز مایع وصل کرده ایم روشن می کنیم. با به دما رسیدن آب در دور پروسس تانک 500 لیتری این گرما به شیر که در جداره داخلی پروسس تانک استیل می باشد انتقال پیدا می کند و در نتیجه شیر بدون دیدن دمای مستقیم آتش، به جوش می آید که این فرآیند غیر مستقیم در حدود 30% به کیفیت محصول لبنی می افزاید.

توضیحی مختصر در رابطه با پروسس تانک می تواند آگاهی شما را بیشتر نماید. پروسس تانک که کلمه نام لاتین می باشد به معنی مخزن عمل آوری می باشد. پروسس تانک سه جداره می باشد که در بعضی از صنایع به آن مخزن سه جداره استیل نیز می گویند.

علت داشتن سه جداره به شرح ذیل است:

_ جداره اول محل فرآوری یا عمل آوری مواد خام می باشد.

_ جداره دوم یا ژاکت که در آن بسته به فرآیند تولیدی می تواند آب داغ، بخار، روغن داغ، آب چیلر یا آب آیس بانک در جریان باشد.

_ جداره سوم که معمولا برای حفظ فرآیندهای دمایی استفاده می شود و بین جداره سوم و جداره ژاکت از پشم سنگ یا پشم شیشه دور آلومینیومی استفاده می شود.

پس از پخت شیر در پروسس تانک استیل آن را با آب آیس بانک 500 لیتری ساخت شرکت پویا صنعت مبدل خنک کرده و به دمای مورد نظر مایه زنی یا انتقال به گرمخانه می رسانیم. سپس با استفاده از لوله کشی استیل که جهت سیرکولوسیون زمان پخت نیز مورد استفاده در تانک پخت استیل می باشد شیر خنک شده را به ظروف و گرمخانه انتقال می دهیم. و سپس از آنجا بسته به تولید ماست یا دوغ عمل میکنیم.

اگر در داخل پروسس تانک شیر را پخته اید و قصد تولید دوغ دارید می توانید با استفاده از فرمول تک فاز دوغ تهیه کنید که در اصطلاح عامیانه به آن دوغ تک فاز می گویند.

برای تولید دوغ تک فاز نیز شیر را پس از به دما رساندن در پروسس تانک و خنک کردن با آیس بانک به دمای مورد نیاز مایه زنی، عمل مایه زنی را انجام داده و شیر مایه ماست خورده را درون پروسس تانک به مدت 12 الی 24 ساعت نگهداری می کینم تا بار اسیدیته مورد نیاز برای دوغ ترش سنتی در آن شکل گیرد و بعد از مدت زمان استراحت دوغ را از پروسس تانک خارج و داخل دستگاه دوغ سرد کن 500 لیتری پوصام ریخته و آن را روشن می کنیم.

در دستگاه دوغ سردکن دوغ در زمان 3 ساعت آماده ریختن در ظروف پت 5/1 لیتری و پلاستیکی 5 لیتری می باشد.

برای داشتن دوغ تک فاز با کیفیت خوش طعم و ارگانیک باید سریعاً پس از عمل آمدن ، دوغ را خنک نمود از این رو شرکت پویا صنعت مبدل دوغ سردکن های استیل با ظرفیت های مختلف طراحی نموده است که هر یک برای خطوط تولید خاصی مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تولید سرشیر و کره دوغی نیز میتوانید از میکسر تولید سرشیر 150 لیتری در خط ماست بندی 500 لیتری استفاده کنید و شیر را تا دمای پاستوریزه در پروسس تانک بالا برده سپس به میکسر 150 لیتری سرشیر انتقال داده و خامه زیر سپراتوری را به آن اضافه کنید. پس از افزودن خامه زیر سپراتوری شیر را در دمای پاستوریزه به مدت 5 دقیق نگهداری کنید و سپس به گرمخانه انتقال داده و پس از گذشت مدت زمان مورد نیاز به سردخانه انتقال دهید.

پس از سفت شدن خامه بر روی ظروف، سرشیر آن را برش زده و در ظروف یکبار مصرف برای فروش قرار دهید.

فرآیند تولید کره دوغی نیز در کره گیر 150 لیتری استیل پوصام که در خط ماست بندی 500 لیتری تعبیه شده است صورت می پذیرد. شما پس از تولید ماست آن را داخل کره گیر استیل 150 لیتری زیخته و میکسر آن را روشن می کنید. بعد از 15 دقیقه کره شما بر روی سطح می آید. با جمع آوری آن و نگهداری در یخچال می توانید آن را عرضه کنید.

درضمن دوغ تولید شده را در محیط قرار دهید تا بار اسیدی آن افزایش یابد و سپس خنک کرده و عرضه کنید.

فرآیند های تولید پنیر سرکه ای نیز به مانند تولید فرآوری ماست می باشد با این تفاوت که در زمان پخت شیر در پروسس تانک 500 لیتری استیل به میزان مشخص سرکه به آن اضافه می کنیم یا از کلرید سدیم در دمای پایینتر استفاده می نماییم. پس از لخته شدن شیر آن را از صافی عبور داده و در درون پارچه یا قالب های از پیش آماده شده می ریزیم و بر روی آنها وزنه قرار می دهیم.

برای تولید کشک باید آب ماست را از آن خارج کنیم. از این رو ماست مورد نیاز تولید کشک را در محیط به مدت زمان خاص نگهداری میکنیم تا اسیدی و در نتیجه ترش شود. سپس آن را داخل کیسه ی پارچه ای می ریزیم و آن را در محیط آویزان نگه می داریم. پس از خروج آب، ماست غلیظ شده را داخل پروسس تانک استیل ریخته و به دما می رسانیم و سپس با آیس بانک خنک کرده و آن را به یخچال جهت نگهداری و عرضع انتقال می دهیم.

تولید قره قروت نیز از کشک می باشد و با پختن و اضافه کردن استابیلایزر به کشک در حال پخت، قره قروت تولید می گردد.

تمام فرآیندهایی که در بالا گفته شد را می توان در مدت زمان 6 ساعت بدون در نظر گرفتن زمان های استراحت انجام داد. حال میبینید که فرآیند تولید لبنیات سنتی در کارگاه ماست بندی نیمه صنعتی چقدر سریعتر انجام میگیرد و این به لطف داشتن ماشین آلاتی می باشد که توسط شرکت پویا صنعت مبدل از سال 1387 در این صنعت مورد استفاده قرار گرفته و هر روز با توجه به ارتقاء تکنولوژی روز دنیا باز طراحی میگردد.

- مزایا و معایب ماست بندی نیمه صنعتی

اگر در خطوط تولید لبنیات سنتی با تجهیزات نیمه صنعتی تولید لبنیات به دنبال مزایا باشید که بسیار زیاد خواهد بود و ما در زیر به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:

  1. فضای تولید به مراتب کمتر از کارگاه های تولید لبنیات به روش سنتی
  2. میزان مصرف کمتر انرژی به میزان 60% و در نتیجه کم شدن هزینه تولید
  3. استفاده کمتر از نیروی کار و در نتیجه آن کمتر شدن هزینه تولید و متقابلاً سود بیشتر و یا فروش با قیمت پایین تر از رقبا
  4. بالا رفتن کیفیت محصولات تولیدی به میزان 60% بهتر از ماست بندی های سنتی
  5. تنوع بالا در تولید انواع و یا تمام محصولات لبنی سنتی در یک شیفت کاری

و ....

در رابطه با معایب خطوط تولید لبنیات سنتی به روش نیمه صنعتی هم اگر بخواهیم بگوییم ، به حق که هیچ عیب و ایرادی به جز هزینه بالای خرید تجهیزات تولید لبنیات سنتی به روش نیمه صنعتی وجود ندارد.

شرکت پویا صنعت مبدل با توجه به اقتصاد بیش ار حد زیان بار کشور و کم درآمد بودن قشر کارگر و درنتیجه ضعف در تمام مقاطع تولیدی و صنعتی اقدام به فروش کالا های تولیدی خود با سود خالص 25% نموده است که این گونه سبک فروش از سال 1397 تا این زمان ادامه دار بوده و خواهد بود.

شاید شما ماشین آلاتی را بیابید که از نظر قیمت به مراتب ارزان تر از خطوط تولید لبنیات سنتی پیشنهاد شده توسط کارشناسان شرکت پویا صنعت مبدل باشند اما این مطلب را به یاد داشته باشید که هیچ ارزانی بی حکمت نیست.

ما با استفاده از بهترین متریال خام موجود در بازار ایران اقدام به تولید ماشین آلات خطوط تولید لبنیات صنعتی و نیمه صنعتی در کشور کرده ایم. از این رو قیمت تمام شده بالاتر خواهد بود و علت این کار نیز از ابتدا مشخص بوده است.

به علت داشتن گارانتی 1 ساله ی تمام ماشین آلات ساخت پویا صنعت مبدل و خدمات پس از فروش 10 ساله نمی توانیم از مواد اولیه نا مرغوب در تولید ماشین آلات استفاده کنیم چون بعد از تحویل ماشین آلات به خریدار می بایست مدام در حال برطرف کردن نواقص خود باشیم. لذا از مواد اولیه مرغوب استفاده می کنیم و در نتیجه سود فروش خود را کم میکنیم تا به هموطنانمان فشار مالی نیاید و حود نیز مدام درگیر تعمیرات نباشیم.

در کارگاه ماست بندی فرمول تولید لبنیات خیلی مهم می باشد و شرکت پویا صنعت مبدل به عنوان بنیانگذار تولید ماشین آلات تولید لبنیات سنتی به روش نیمه صنعتی در کشور تمامی فرمول های لبنیات سنتی را از قبیل :

_ فرمول تولید ماست ترش

_ فرمول تولید ماست شیرین

_ فرمول تولید ماست چکیده

_ فرمول تولید ماست موسیر

_ فرمول تولید ماست پرچرب

_ فرمول تولید دوغ گاز دار

_ فرمول تولید دوغ بدون گاز

_ فرمول تولید کره سنتی

_ فرمول تولید کره دوغی

_ فرمول تولید سرشیر

_ فرمول تولید خامه صبحانه

_ فرمول تولید پنیر لاکتیکی

_ فرمول تولید پنیر لیقوان

_ فرمول تولید کشک

_ فرمول تولید بستنی سنتی

_ فرمول تولید قره قروت

و دیگر فرمول های تولید محصولات لبنی را به صورت رایگان در اختیار خریداران قرار می دهد و هر یک از خریداران و سرمایه گذاران که فن کارکرد را نمی دانند، می توانند با پرداخت هزینه آموزشی توسط مسئولین فنی تحصیل کرده و متخصص در رشته صنایع غذایی در محل کارگاه خود با ماشین آلات خود فرآیند تولید لبنیات سنتی را آموزش ببینند.

عوامل مهم دیگر که در موفقیت کارگاه های لبنیات سنتی به روش نیمه صنعتی حائز اهمیت می باشد را در ذیل برای شما شرح میدهیم:

  1. مکان تولید و فروش لبنیات سنتی

با توجه به اینکه مجوز احداث کارگاه لبنیات سنتی از طریق اتحادیه صنفی شهرستان ها اعطا می شود، می بایست کارگاه درون شهرها باشد و در محلی باشد که مردم در آن سکونت داشته باشند تا امکان فروش آنها بیشتر فراهم باشد.

در قوانین اداره صمت و وزارت بهداشت و درمان آمده است که واحدهای ماست بندی باید تولید و عرضه را در یک محل به انجام برسانند و در نتیجه می بایست فضای تولید و فروش طبق قوانین کشور در یک مکان باشد.

انتخاب مکان ویژگی های خاصی دارد. حال سؤال است که مکان مناسب برای ماست بندی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

  1. نزدیک به محله های مسکونی باشد
  2. در گذر اصلی با رتبه 2 باشد
  3. محل پارک خودرو داشته باشد
  4. در راسته خرید روزانه مردم باشد
  5. در کنار بازارهای روز باشد
  6. در کنار نانوایی ها باشد

هر یک از کارگاه های ماست بندی که 3 ویژگی از ویژگی های ذکر شده را داشته باشد موفقیت آنها تضمین شده می باشد.

  1. انتخاب نام فروشگاه و محصولات

انتخاب برند همیشه در فرآیند بازاریابی از عوامل مهم موفقیت بوده، با توجه به علایق مردم هر منطقه می بایست نام تجاری انتخاب گردد که بتواند مردم را جذب نماید. مثلا اکثر فروشگاه های لبنی و گارگاه های ماست بندی از کلمات کوهستان، کوهپایه، دهاتی، دهکده، روستا و ... استفاده می کنند که این یک اشتباه فاحش می باشد. کسانی که قصد برند سازی لبنیات را دارند باید به مسائلی عمده توجه کنند که این عوامل را می توان از بخش برندسازی نوین وب سایت ما مشاهده و مطالعه نمایید.

  1. فرمول تولید

لبنیات طعم های خاص زیادی دارند و هر منطقه دارای ذائقه خاصی ازمصرف می باشد. توجه داشته باشید که همواره باید با توجه به ذائقه مصرف مردم هر منطقه اقدام به تولید لبنیات سنتی نمایید. بعنوان مثال در خوزستان از سرشیری استفاده می شود که سرشیر دزفولی نامیده می شود. یا در خرم آباد و بخش هایی از خوزستان از دوغ هایی استفاده می شود که بعنوان دوغ کِزدار معروف هستند. در آذربایجانات مردم از کره و سرشیر محلی بیشتر استفاده می کنند. در کردستان مصرف دوغ مشک با طعم خاص ترش که به تلخی می رود بیشتر است.

پس می بینید که در هر منطقه ذائقه خاصی هست و شما نیز باید با توجه به ذائقه آن منطقه اقدام به تولید لبنیات سنتی کنید. شرکت پویا صنعت مبدل در رابطه با فرمول همواره در کنار مشتریان خود بوده است و جدیدترین و پر کاربردترین فرمول ها را به مشتریان خود پیشنهاد می دهد.

  1. میزان فضای تولید فروش

با توجه به تعداد ماشین آلات خطوط تولید لبنیات نیمه صنعتی و ظرفیت اسمی آنها فضای مورد نیاز برای ماست بندی ها متفاوت می باشد. کارشناسان فنی شرکت پویا صنعت مبدل برای هر خط تولیدی فضای مورد نیاز آن را بر اساس استاندارد به شما پیشنهاد می دهد. ما برای سهولت در دسترسی شما به اطلاعات پایه تمام موارد فوق را در بخش خط تولید لبنیات سنتی کامل در وب سایت فروشگاهی شرکت قرار داده ایم که در پایان این مقاله به آن اشاره می شود.

  1. ماشین آلات ماست بندی

تجهیزات و لوازم ماست بندی یکی دیگر از بخش هایی است که باعث رونق فروش و عرصه محصولات در فروشگاه لبنیاتی و ماست بندی ها می شود. هر چه کیفیت محصولات تولیدی شما بهتر باشد، مشتری های بیشتری را جذب خواهید کرد. هر چه مدت ماندگاری محصول شما بیشتر باشد مشتری با آسودگی خاطر بیشتری اقدام به خرید خواهد نمود. ماشین آلات نقش بسزایی در فرآیند تولید و کیفیت تولید دارند. هر چقدر که ماشین آلات به روزتر و پرکاربردتر باشند کارکرد شما نیز آسانتر و با فراغ بال بیشتری خواهد بود و در نتیجه این امر شما میتوانید با ذهنی فعال تر و شادتر اقدام به توسعه و تولید محصولات متنوع کنید.

اگر ماشین آلات به نوعی باشند که شما را درگیر تعمیرات و یا نگهداری روزمره نمایند انرژی شما را خواهند گرفت و شما نمی توانید با آسودگی خاطر اقدام به فعالیت نمایید زیرا هر لحظه در ذهن خود به این می اندیشید که مبادا در زمان تولید ماست یا در زمان تولید دوغ، مخزن پخت شیر خراب شود یا کره گیر من به مشکل فنی برخورد. از این رو ماشین آلات یکی دیگر از بخش های مهم می باشند که باید به آنها توجه ویژه نمود.

**- در نهایت پاسخ به اصلی ترین سوال که در ذهن شما سرمایه گذاران وجود دارد.

***- آیا ماست بندی سود دارد؟

بله سود دارد.

سود فروش لبنیات سنتی در اقسا نقاط کشور و بسته به قدرت خرید مردم با توجه به نرخ فروش شیر خام که بین 2400 الی 3500 تومان می باشد در حدور 40 الی 70 درصد می باشد و این تفاوت به علت نوع تولید محصولات، فروش و هزینه تولیدها متفاوت می باشد.

بعنوان مثال در کلان شهر تهران شیر خام با 4/3 درصد چربی در حدود 3500 به ماست بندی ها تحویل می گردد. هزینه فروش یک سطل ماست 920 گرمی که به آن یک کیلویی می گویند 8000 الی 8500 تومان می باشد. با توجه به هزینه های اجاره مکان ، انشعابات، هزینه کارکرد، مواد اولیه بسته بندی و مواد اولیه تولید، هزینه های تولید 65% هزینه خرید شیر خام می باشد و در نتیجه هر کیلو ماست یا به عبارتی هر 920 گرم ماست هزینه ای در حدود 5600 تومان برای تولید کننده خواهد داشت و در مقابل اگر با کمترین قیمت یعنی 8000 تومان فروخته شود سودی در حدود 2400 تومان عاید تولیدکننده خواهد شد.

با توجه به نرخ شیر خام که 3500 تومان می باشد سود خالص در حدود 65 ال 70 درصد مواد اولیه خواهد بود.

ما در مثال بالا ماست معمولی با درصد چربی 4/3 درصدی را محاسبه کردیم و این در حالی است سود دوغ، خامه، کره، پنیر، کشک، بستنی سنتی و دیگر محصولات لبنی به مراتب بیشتر از مبلغ و درصد یاد شده خواهد بود.

در فرآیند محاسبات ذکر شده یک سری از محاسبات کلی هستند. مانند هزینه اجاره بها، کارگر و بخشی از انرژی و درنتیجه اگر تولید و فروش بیشتر باشد سودآوری بیشتری حاصل می شود و در صورتی که فروش کمتر از ظرفیت اسمی خرید یا ماشین آلات باشد در نتیجه سود کمتری خواهید داشت.

در کل یک ماست بندی با ظرفیت ورودی شیر خام به میزان 500 لیتر می تواند در حدود 1100000 تومان سود دهی داشته باشد و این ضرایب بر اساس میانگین قیمت ها می باشد و در نواحی مختلف شهر تهران می تواند به مراتب کمتر یا بیشتر از محاسبات فوق باشد.

همچنین جهت دریافت لیست قیمت مخزن استیل به کلیک کنید.

لینک های مرتبط

فرمول تهیه ماست در این بخش در جهت کمک به صنعت دامپروری و تولید شیر خام ، قصد داریم که به شما مخاطبان عزیز فرمول تولید ماست سفت و خوش طعم را آموزش دهیم تا در منزل با کمترین امکانات و هزینه بتوانید ا ...

فرمول تهیه ماست در این بخش در جهت کمک به صنعت دامپروری و تولید شیر خام ، قصد داریم که به شما مخاطبان عزیز فرمول تولید ماست سفت و خوش طعم را آموزش دهیم تا در منزل با کمترین امکانات و هزینه بتوانید ا ...

امروزه در کشورهای روبه رشد و جوامع صنعتی نیاز به مصرف مواد غذایی ارگانیک یا طبیعی بیش از پیش نمود پیدا کرده است. بدیهیست با به وجود آمدن بازار تقاضای محصولات مواد غذایی ارگانیک، سرمایه گذاران مشتاق به ...

نحوه تولید و محتویات و غنی سازی رب گوجه فرنگی ...

روغن هسته انگور چنان که از نامش برمی آید، روغنی است که از هسته ی انگور به دست می آید. در اروپا و آمریکا و ایتالیا این روغن تولید و به ایران هم صادر می شود. ...

هزینه خرید دستگاه های کامل لبنیات سنتی نیمه صنعتی تقریبا چند میشه
با عرض درود و وقت بخیر، قیمت خط تولید کامل بسته به ظرفیت شیر خام ورودی میتونه از 480 میلیون تا 3.5 میلیارد تومان باشه. باید دقیق مشخص بشه چه محصولاتی با چه ظرفیتی میخواهید تولید کنید.
دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image