ماشین آلات و تجهیزات خط تولید فرآورده های لبنی کارگاهی, ماست بندی از ظرفیت در یافت 500 تا 3000 لیتر شیر خام در روز
لوازم مورد نیاز ماست بندی
توجه داشته باشید قبل از خرید دستگاه مکان مغازه تولیدی یا فروشگاه ، اصلی ترین دغدغه خاطر شما باید باشد.
تجهیزات مورد نیاز برای کارگاه ماست بندی 100 الی 1000 لیتری :
.
محصولات قابل عرضه ، شیر خام ، انواع ماست ، انواع دوغ ، خامه صبحانه ، کره ، سرشیر ، پنیر ، کشک و قره قروت
1- وان دریافت شیر خام 400 کیلویی
2- باسکول توزین شیر خام دریافتی 500 کیلویی
3- پمپ انتقال 1 تنی و فیلتر تصفیه فیزیکی شیر خام 51 میلیمتری
4- شیر سردکن استیل 500 لیتری با کمپرسور 1 الی 5/1 اسب و همزن 25 صدم کیلو وات
5- پروسس تانک با همزن گیربکسی 1 اسب 30 دور
6- آیس بانک 400 لیتری با کمپرسور 5/1 اسب
7- پمپ همگن کننده ، سیر کولاسیون و انتقال به گرمخانه 2 تنی تمام استیل
8- دوغ سرد کن 500 لیتری با کمپرسور 5/1 اسب و همزن گیربکسی 25 صدم کیلو وات
9- میکسر تولید سرشیر و دوغ زن 150 لیتری
11- سردخانه 2×3 در ارتفاع 2.2 متر با کمپرسور 5/2 اسب
12- گرمخانه با دیواره های آلومینیومی به ابعاد 5/1 در 2 در ارتفاع 2 متر
13- سپراتور رومیزی ترکیه ای 120 الی 140 لیتری تکفاز
14- لوازم تست دریافت شیر و آموزش دریافت شیر
15- آموزش تولید ماست بندی یا فرمول تولید لبنیات سنتی
تجهیزات مورد نیاز برای فروشگاههای لبنیات سنتی
1- یخچال ویترینی 6 درب 2 عدد با کمپرسور 1 اسب
2- یخچال فریزر ایستاده 4 درب با کمپرسور 2 اسب 1 عدد
3- یخچال صندوقی بستنی دو درب 1 عدد
4- ویترین 120×70سانتیمتر 2 عدد
5- قفسه ویترینی فروشگاهی 5 ردیف ارتفاعی در عرض 120 سانتیمتر
6- ترازو فرشگاهی 50 کیلویی
امکانات مکان مورد نیاز ماست بندی
1- متراژ برای تولید و فروش در یک مکان 65 الی 85 متر مربع با عرض حداقل4 متر و ارتفاع 53/ متر
2- برق تک فاز یا سه فاز به میزان 32 آمپر
3- کف شور مغازه 2 عدد ( یک گارگاه و دیگری فروشگاه )
4-روشویی دو عدد (یک گارگاه و دیگری فروشگاه )
5- آب شرب ( لوله کشی شهری )
6- گاز شهری ( کنتور G6 یا G60 به بالا )
در صورتی که ما را نیز برای خرید خود انتخاب کردید میتوانید قیمت و مشخصات فنی دستگاههای فوق را از وب سایت فروشگاهی ما بردارید.
لینک های مرتبط