فرمول تولید ماست

فرمول تهیه ماست در این بخش در جهت کمک به صنعت دامپروری و تولید شیر خام ، قصد داریم که به شما مخاطبان عزیز فرمول تولید ماست سفت و خوش طعم را آموزش دهیم تا در منزل با کمترین امکانات و هزینه بتوانید از بهترین ماست استفاده کنید. برای تولید ماست می بایست شیرخام ، ظروف پخت ، مایه ماست و دماسنج محلول را در دسترس داشته باشیم، ما در فرمول زیر تولید ماست سفت و خوش طعم را با 5 لیتر شیر به شما آموزش می دهیم.

فرمول تهیه ماست در این بخش در جهت کمک به صنعت دامپروری و تولید شیر خام ، قصد داریم که به شما مخاطبان عزیز فرمول تولید ماست سفت و خوش طعم را آموزش دهیم تا در منزل با کمترین امکانات و هزینه بتوانید از بهترین ماست استفاده کنید. برای تولید ماست می بایست شیرخام ، ظروف پخت ، مایه ماست و دماسنج محلول را در دسترس داشته باشیم، ما در فرمول زیر تولید ماست سفت و خوش طعم را با 5 لیتر شیر به شما آموزش می دهیم.

فرمول تولید ماست

چهار‌شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹  ۰ نظر   ۲۴۶ بازدید

گروه مشاوران پویا صنعت مبدل (GCP)

.

.

چگونه ماست سفت تولید کنیم ؟

.

آموزش تولید ماست سفت و مَلس خانگی :

.

فرمول تهیه ماست

.

ما در این بخش در جهت کمک به صنعت دامپروری و تولید شیر خام ، قصد داریم که به شما مخاطبان عزیز فرمول تولید ماست سفت و خوش طعم را آموزش دهیم تا در منزل با کمترین امکانات و هزینه بتوانید از بهترین ماست استفاده کنید.

برای تولید ماست می بایست شیرخام ، ظروف پخت ، مایه ماست و دماسنج محلول را در دسترس داشته باشیم، ما در فرمول زیر تولید ماست سفت و خوش طعم را با 5 لیتر شیر به شما آموزش می دهیم.

- 5 لیتر شیر خام را از دامداری ها و یا ماست بندی ها تهیه کنید، توجه کنید که شیر خریداری شده خنک باشد.

- ظرف پخت شیر که هر نوع ظرفی می تواند باشد را شسته و بر روی گاز قرار می دهیم. شیر را داخل ظرف ریخته و درب آن را می گذاریم. شعله گاز را به طور متوسط روشن کرده و اجازه می دهیم شیر گرم شود و بعد از 10 دقیقه درب ظرف را برداشته و با همزنی تمیز شیر را مخلوط می نماییم.

سپس دما را با دما سنج کنترل می کنیم. شیر جهت پاستوریزاسیون باید به دمای 90 درجه سانتیگراد برسد. زمانی که شیر به دمای فوق رسید شعله گاز را خیلی کم کرده و اجازه می دهیم که شیر در دمای 90 درجه 2 دقیقه بماند. سپس ظرف شیر را از روی گاز کنار کشیده بر روی سطحی بلندتر از زمین در حدود 110 سانتی متر (اُپن آشپزخانه) قرار می دهیم . سپس هر نیم ساعت دمای آن را کنترل می کنیم. وقتی دمای شیر پخته شده به 44 درجه سانتیگراد رسید یک لیوان شیر را از ظرف جدا میکنیم، سپس به ازای هر کیلو شیرخام یک قاشق غذاخوری متوسط ماست به آن اضافه میکنیم. توجه داشته باشید که ماست را قبل از اضافه کردن به شیر در ظرفی دیگر هم بزنید تا خوب باز شود. سپس یک لیوان شیر را که جدا کرده بودیم بر روی ماست های همزده ریخته و دوباره با هم مخلوط می کنیم ، پس از رقیق شدن، آن را به شیری که در ظرف داریم اضافه میکنیم . ( به علت این که ظرف را در حدود 1 الی 5/1 ساعت در دمای محیط قرار داده اید یک لایه چربی بر روی آن بسته شده است و اگر میخواهید که ماست شما رویه داشته باشد مایه ماست همزده را از گوشه ظرف شیر به آن اضافه کنید تا رویه شما خراب نشود. برای این کار میتوانید با یک چنگال سطح چربی را از کنار ظرف کنار بکشید و یا وسط آن را سوراخ کنید و سپس مایه ماست همزده را از آن قسمت به شیر اضافه کنید)

در زمان اضافه کردن مایه ماست از وسط ظرف نیازی به هم زدن شیر نیست ولی اگر از کنار مایه را ریختید به صورت آرام آن را دوبار هم بزنید.

پس از ریختن مایه ماست بر روی شیر، روی ظرف شیر را یک پارچه تمیز کشیده و درب آن را بگذارید. سپس یک حوله یا دستمال ضخیم بر روی ظرف بگذارید و اجازه دهید که ظرف شیر مایه خورده 6 ساعت در همان محلی که گفته شده بود (مثلا اُپن آشپزخانه) بماند. سپس بعد از 6 ساعت ظرف را داخل فریزر قرار دهید. توجه داشته باشید که پس از نیم ساعت باید ظرف ماست را از فریزر بیرون آورده و در درون یخچال قرار دهید. پس از 6 ساعت میتوانید ماست را مصرف کنید . دقت داشته باشید که مایه ماستی که استفاده می کنید خیلی تازه نباشد. چون امکان دارد ماست شما بیش از حد اندازه ، آب اندازی کند.

در صورت داشتن سوال بیشتر میتوانید نظرات خود را با ما در میان بگذارید .

.

.

با ما همراه باشید

.

گروه مشاوران پویا صنعت مبدل (GCP)

لینک های مرتبط

فرمول تهیه ماست در این بخش در جهت کمک به صنعت دامپروری و تولید شیر خام ، قصد داریم که به شما مخاطبان عزیز فرمول تولید ماست سفت و خوش طعم را آموزش دهیم تا در منزل با کمترین امکانات و هزینه بتوانید ا ...

فرمول تهیه ماست در این بخش در جهت کمک به صنعت دامپروری و تولید شیر خام ، قصد داریم که به شما مخاطبان عزیز فرمول تولید ماست سفت و خوش طعم را آموزش دهیم تا در منزل با کمترین امکانات و هزینه بتوانید ا ...

امروزه در کشورهای روبه رشد و جوامع صنعتی نیاز به مصرف مواد غذایی ارگانیک یا طبیعی بیش از پیش نمود پیدا کرده است. بدیهیست با به وجود آمدن بازار تقاضای محصولات مواد غذایی ارگانیک، سرمایه گذاران مشتاق به ...

نحوه تولید و محتویات و غنی سازی رب گوجه فرنگی ...

روغن هسته انگور چنان که از نامش برمی آید، روغنی است که از هسته ی انگور به دست می آید. در اروپا و آمریکا و ایتالیا این روغن تولید و به ایران هم صادر می شود. ...

دیدگاه خود را بیان کنید

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای پوصام محفوظ می باشد
طراحی سایت - هاستینگ - توسط سنادیتا
SANADATA | SanaCMS 12.2